Virtueel Assistent Flevoland
    Ik pak taken op waar u niet aan toe komt

 

Wie ben ik

Leuk dat u een kijkje neemt op deze pagina.

 

Ik ben Nancy Snabel en woonachtig in Emmeloord en de oprichter van Virtueel Assistent Flevoland. Tevens al ruim 32 jaar zelfstandig ondernemer. Voordat ik Virtueel Assistent Flevoland op startte werd ik ingezet door derden op verschillende projecten en opdrachten. Deze manier van werken belemmerde mij in het compleet kunnen uitvoeren van diensten en betrokken kunnen zijn bij de onderneming/zaak waar ik voor werd ingezet. Dit is de reden dat ik heb besloten een andere weg in te slaan. Na grondig onderzoek en waardevolle gesprekken ontdekte ik dat de vraag in ondersteuning bij ( startende ) ondernemers groot is en ik besluit hier mee aan de slag te gaan. En VA-Flevoland is een feit.

Ik vind het waardevol als ik met u kan sparren waar de schoen wringt en dat we samen naar een oplossing toe werken. Ook heb ik een maatschappelijk doel, ik werk namelijk samen met vrouwen die over een zakelijk talent beschikken maar niet part-time of full-time inzetbaar zijn. Hierdoor is het voor hen moeilijk een passende functie te vinden, maar zeker waardevol voor u als ondernemer. Omdat bij VA-Flevoland al voor een paar uur per week een virtueel assistent ingezet kan worden zie ik het als en win-win situatie, om deze talentvolle vrouwen voor uw bedrijf in te zetten. Omdat er grotendeels op afstand gewerkt wordt is er wederzijds vertrouwen nodig. De kernwoorden die voor mij van toepassing zijn dan ook: betrouwbaar, sociaal, enthousiast, actief, ambitieus, creatief, eerlijk en representatief. Ik heb een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en beschik over aanpassingsvermogen op verschillende niveaus.