Virtueel Assistent Flevoland
    Ik pak taken op waar u niet aan toe komt

Welkom op mijn website

Herkent u dit als ondernemer? u heeft op dit moment een onderneming of u gaat een onderneming starten. Dan komen er taken om de hoek kijken waar u wel aan gedacht heeft maar niet dat het zo veel tijd zou kosten. Een klant terug bellen, een mail sturen, de administratie bijwerken, tijd die ten koste gaan van belangrijke zaken maar wel steeds weer opduiken. Dit is HET moment om een Virtueel Assistent in te schakelen, want dit zijn juist de taken waar een Virtueel Assistent ( VA ) u kan ontlasten. Zo gezegd, voor de één een last voor de ander een lust. 

Doordat er taken uit handen worden genomen ontstaat er weer rust en tijd om u te focussen waar uw kracht ligt of gewoon meer "vrije tijd" voor uw privéleven. De investering in een VA verdient zich makkelijk terug, U richt zich op uw core business en ik op de opdracht die u aan mij uitbesteed.

Op de pagina " Diensten" een opsomming van wat ik voor u kan betekenen, dat wil niet zeggen wanneer de taak die u in gedachten heeft er niet bij staat niet uitgevoerd kan worden. In mijn netwerk is er altijd wel een VA die de gewenste expertise heeft.

Is uw interesse gewekt?  Neem gerust contact op, ik maak graag kennis met u. Ook hier ben ik flexibel, een vrijblijvend, oriënterend persoonlijk gesprek kan bij u thuis of op de zaak en op een passend tijdstip.